Visites guiades al camp de lavanda de Lleida

Us proposem una sortida d’allò més aromàtica. Durant el mes de juny, el camp de lavanda o espígol floreix i presenta tota la seva esplendor de colors i aromes. La flor de lavanda tenyeix de lila el camp, amb la Seu Vella de fons, el patrimoni més preuat de la nostra ciutat, plena d’història. 

Una sortida en família, amics i amigues, companys i companyes, en parella… amb qui tu vulguis.

Si tens vena artística, t’agrada la fotografia, la pintura, o si ets de natura, d’escapades de cap de setmana o festius, de racons amb encant, d’indrets per descobrir… vine a Aromes de Can Rosselló, enmig de l’Horta de Lleida, a 2 minuts de la ciutat, trobaràs en nosaltres més de 3 hectàrees de camp cultivat d’espígol. Et recomanem el mes de juny perquè és quan floreix, tot i que, perquè no venir un altre mes?. Tu ens proposes, nosaltres ho organitzem.

Pot ser un taller artesà, una xerrada, un tast de cervesa, o un tast d’infusió d’espígol, una sessió de ioga, pilates o meditació, una caminada o bicicletada, una posta de sol… Tot un món per descobrir amb Aromes de Can Rosselló. 

Contacteu amb nosaltres enviant-nos un correu clicant aquí.  Digueu-nos quantes persones sou, la data que voldríeu venir i nosaltres fem la resta. 

Atura’t, relaxa’t i lavanda! 

Tagged , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *