VINE I GAUDEIX DE LA FLORACIÓ DE LA LAVANDA

“La floració de la lavanda” es produeix durant el mes de juny, en tan sols poc més de dues setmanes, el camp es converteix en un marc incomparable tenyit d’un lilós encisant i desprèn un aroma embriagant. Una experiència inoblidable, alhora que inusual a les nostres contrades.

Aquest any celebrem la primera edició de “La floració de la lavanda”, tot un seguit d’actes organitzats per Aromes de Can Rosselló, amb l’objectiu d’obrir a la ciutadania els camps florits, per tal que en gaudiu de primera mà.

Hem organitzat un calendari d’activitats d’oci, de relax, culturals, gastronòmics i solidaris, adreçats a tota la família.

Us convidem a informar-vos sobre cadascún d’ells en aquest mateix blog (llegiu els diferents articles o posts publicats) i a que ens acompanyeu durant aquests dies.

Recordeu que durant els actes, estan permeses les fotografies, per tant  us recomanem venir vestit de color blanc.

Podeu descarregar-vos el programa en pdf:   FLYER

Empreses i entitats de gran prestigi i envergadura avalen aquests actes, tot participant i/o col·laborant en ells. Des d’aquí volem agraïr-los-hi la seva confiança i col·laboració.

                                    

 

                                                

                                                                                                             

 

 

                                                          

        

 

 

                                 

 

 

 

                     

 

                   

 

 

              

 

                                                

 

        

 

 

Donant suport a :

 

Tagged

2 thoughts on “VINE I GAUDEIX DE LA FLORACIÓ DE LA LAVANDA

  1. Sonos un grupi de 6 amigas que nos gustaria visitar el Campo de lavanda; tiene algun coste la entreda y que dia podriamos visitar?

    1. Hola Cherly, la visita guiada incluye un visita al campo donde explicamos los inicios de Aromes de Can Rosselló, veis un vídeo de la historia, y la visita termina con una comida. Todo tiene un precio de 35€. Si necesitas más información, puedes escribirnos por correo. Saludos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *