Us presentem la nova cervesa de lavanda Aromes de Can Rosselló

Sí, sí, heu llegit bé, a Aromes de Can Rosselló ens agrada innovar i sorprendre. La cervesa és el primer producte gastronòmic que llença la marca Aromes de Can Rosselló. 

Com amants del producte artesà, de proximitat i com no, de la cervesa, contactem amb els millors mestres cervesers artesans de la comarca. Click & Brew han estat els escollits, i després d’un rigorós estudi i un seguit de proves i tast, ja la tenim aquí! 

El resultat és espectacular, una cervesa amb un toc exòtic i tropical. Fresca i suau en boca. El blat, el llúpol i l’espígol es mariden a la perfecció per crear una beguda refrescant alhora que relaxant, ja que tant el llúpol com la lavanda destaquen per les seves propietats relaxants. Una cervesa de cos lleuger, escuma cremosa i persistent, aroma suau amb notes tropicals i tocs de lavanda, molt agradable i refrescant per la complexitat en aroma. En boca és sedosa amb molt sabor i, al mateix temps fàcil de beure. Una cervesa que marida perfectament amb peixos a la planxa i marisc.

Ideal per l’estiu, per una tarda amb amics i amigues, per a després d’una jornada intensa en què ens volem relaxar una estona… 

Consulta els establiments de Lleida i Barcelona on pots trobar-la. 

 

Tagged , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *