Reserva per a les escoles. Una experiència única

Durant l’epoca de floració dels nostres camps, de mitjans de maig i tot el juny, volem oferir a les escoles un experiència molt especial.

Per tots aquells alumnes que vulguin conèixer l’historia de les herbes aromàtiques, en aquest cas, la Lavanda, o també coneguda com espígol i gaudir d’un conte a càrrec de SAC Espectacles. A més de l’espectacle, els alumnes podràn manipular la flor seca de la Lavanda i omplir un saquet de tela que es podràn portar a casa.

La Lavanda, també es coneguda com Espígol

Amb el conte Les herbes remeires de Can Rosselló, els alumnes coneixeran, com les remeieres, feien el seu ungüent al Pont del Boc de Biterna, situat ben a prop d’Aromes de Can Rosselló, a la partida Copa d’Or.

Can Rosselló

També escenificaran, com els pelegrins fent el camí de Sant Jaume, creuaven aquests paratjes de Sot de Fontanet per curar-se, tot fen servir els ungüents que preparaven les remeieres amb tot el sortit d’herbes anomenant també El Castell dels Templers qui n’eren els propietaris d’aquestes terres. Sense oblidar la nostra Seu Vella com a referent.

Els pelegrins acudien per curar-se amb els ungüents de les remeieres.

Si voleu formalitzar la reserva de l’activitat, ho podeu fer a través de la nostra web, aromesdecanrossello.com

Els grups estaran formats per 30 alumnes com a mínim i el preu per persona es de 10 €. Val a dir, que Aromes de Can Rosselló, destina un 10% de la totalitat dels imports de cadascuna de les activitats, a la Fundació Josep Carreras.

Volem agraïr també a Seguros Bilbao i SAC Espectacles la seva participació, patrocinant el nostre event.

Tagged , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *