Qui som

Aromes de Can Rosselló és una empresa dedicada al cultiu ecològic de lavanda, pioner a Lleida ciutat. Neix ara fa vora sis anys, com una iniciativa familiar de pagesos de l’Horta de Lleida. Sergi Rosselló va ser qui va iniciar el projecte apostant per un canvi disruptiu al que fins llavors havien fet els seus avis i pares en el camp de casa. La Mònica Rosselló, la seva germana, actualment dirigeix l’empresa i, és un clar exemple de relleu generacional, i un gran repte perquè una dona es posi al capdavant d’un projecte agrari.

Actualment l’empresa està en procés de creixement creant marca pròpia en el món de la cosmètica natural, productes per al benestar, i amb visió de crear una línia de productes alimentaris. Tot sota una cultura empresarial basada en productes de qualitat, ecològics, de proximitat i socialment responsables.

Més de 22.000 plantes, en unes 3 hectàrees, donen fruit a uns 180 litres d’oli essencial o aroma natural, destil·lat de manera natural a través de la tècnica de vapor.

Aromes de Can Rosselló té el distintiu “Horta de Lleida“, marca impulsada per l’Ajuntament de Lleida que sorgeix de la necessitat de diferenciar els productes agraris i serveis produïts i/o oferts a l’espai agrari de l’Horta de Lleida, de cara a què els consumidors puguin diferenciar-los clarament.

El nostre projecte ha estat guardonat amb els Premis de l’Horta de Lleida 2017 a la Innovació. I Mònica Rosselló, distingida com a millor empresària agroalimentària en els Premis Ap! Lleida 2018, organitzats per l’Associació Professional d’Empresàries.

Durant el punt àlgid de floració, al mes de juny, fa que gent d’arreu del país s’apropin al camp a fer-se fotos o pintar quadres.

L’empresa organitza diferents activitats culturals, gastronòmiques i lúdiques, així com jornades de portes obertes que dinamitzen la zona, el camp i el producte.