Mònica Rosselló premiada Ap! com a millor empresària agroalimentària

Avui 16 de novembre, Mònica Rosselló, responsable de l’empresa familiar Aromes de Can Rosselló, recull el premi Ap! Lleida, com a millor empresària agroalimentària de l’any. 

Uns guardons atorgats per l’Associació d’Empresàries Ap! Lleida, que tenen com a objectiu reconèixer la vàlua i empenta de les dones al capdavant d’una empresa o projecte, en diferents sectors i àmbits. L’acte té lloc a la magnífica Seu Vella de Lleida i on assisteixen administracions i empreses més significatives de la ciutat. 

Aromes de Can Rosselló va ser seleccionada pel seu model de negoci i la seva capacitat d’innovació.  El jurat deliberant, format per les principals institucions lleidatanes (Ajuntament, Diputació, SSTT de Treball i els d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Dones, Universitat de Lleida, Pimec, Globalleida, Cambra de Comerç, Consorci Turó de la Seu Vella, Junta directiva d’Ap i altres)  va valorar positivament l’impuls de la marca cap al creixement, l’expansió, el posicionament i la consolidació. Per la seva aposta no tan sols de producte, sinó també de dinamització del territori i de la marca Horta de Lleida. També es reconeix el nostre vessant socialment responsable amb el medi ambient i amb les persones. 

Mònica Rosselló recull el premi de la mà de Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones
Agraïnt i compartint el premi amb tota la família Rosselló.

Hem compartit premi amb un alt nivell de guardonades, a les que també felicitem. Dones que són models a seguir per tot el que han aconseguit al llarg de la seva trajectòria. 

Amb aquest escrit agraïm de tot cor a l’Associació Ap! Lleida l’oportunitat que ens han brindat, i el seu reconeixement al nostre treball, en definitiva la nostra passió. 

Podeu veure la galeria d’imatges de l’acte aquí

Tagged ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *