La flama del Canigó encén la foguera de Sant Joan a Aromes de Can Rosselló

A Aromes de Can Rosselló som de tradicions populars, ens agrada la cultura local i la promovem en tot allò que ens engresca. Així doncs, no podia ser d’altra manera l’inici de la nostra Revetlla de Sant Joan. La Flama del Canigó arribava de la mà de David Melé, i amb ella vàrem encendre la flama tot just mentre el sol es ponia, aquesta era la senyal que la revetlla s’iniciava. 


David Melé amb la Flama del Canigó
Francesc Rosselló un cop encesa la foguera amb la Flama del Canigó

Els assistents varen poder cremar, escrit en papers, tot allò que volien oblidar i tot allò que volien atreure. I com no, els més agosarats van saltar les brases de la foguera. 

Un entorn tenyit de lila amb espurnes flamants i el contrast del blanc de la roba de les persones que varen assistir, fou tot un espectacle a la vista. 

Per espectacle també, el sopar que ens va preparar en Jordi Capdevila de Cal Sargairel’Elena de La Manduca. Una carn (picanha) tendra i gustosa que va captivar els paladars de tots i totes, unes mini burguers de mil sabors, i una selecció d’embotits i formatges d’allò més bons. 

Mini burgers d’en Jordi Capdevila de Cal Sargaire
L’Elena de la Manduca al front de la planxa

Per descomptat, no va faltar la coca de recapte, típica de Lleida, i la dolça de Sant Joan. I no, tampoc van faltar els petards, la música fins ben arribada la matinada i la festa i disbauxa. 

Sergio Hernández va ser l’encarregat dels petards i focs d’artifici

Un ambient distès i agradable, que més d’un ja ens ha dit que no s’ho perdrà l’any vinent. 

Tagged , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *