Ha arribat el moment! Vols collir el teu propi ram d’espígol?

Si vols gaudir d’una hora de natura als nostres camps, envoltats d’espígol i l’aroma que desprèn, passejar, fer fotos i conèixer la varietat d’altres plantes i arbres, ara es el moment de reservar la teva plaça avans de que s’esgotin.

Vols gaudir d’una hora de natura envoltat d’espígol?

Can Rosselló

Entre els dies 5 al 27 de juny de 2021, amb la floració, es el moment estelar de l’espígol. El simple fet de estar envoltat de la seva olor, fa d’un moment, una ocasió especial. Una estona que pots compartir amb els teus éssers més propers, amics… O amb els teus alumnes… O amb els teus companys de feina… Amb qui tu vulguis. Pots reservar plaça el dia que decideixis per fins a cinquanta persones.

Una experiència que només es pot aprofitar durant 25 dies l’any

lavanda can rossello

Pots fer la teva reserva a la nostra web fent click aquí

 

4 thoughts on “Ha arribat el moment! Vols collir el teu propi ram d’espígol?

 1. Hola,

  A la Fira de mediambient de Tàrrega em vareu comentar que al juny feu activtats i sopars a la fresca, en el moment de la floració de l’espigol. Si és així ens agradaria que ens poguessiu avisar per correu electrònic per poder venir un dia amb la família a sopar, dinar… gràcies

  1. Bon dia Marta, si esteu interesats en venir durant la floració, estarem encantats de saludar-vos , a les xarxes , anirem indicant les activitats, tallers, visites guiades…. per la propera floracio al 2022 ,sera a partir del mes d’abril-maig.
   A les hores, podeu fer la reserva indicant quina , dia i horari que estigui disponible, segons les normes del covid.

   Esperem poder saludar i atendre la vostra visita.

   Salutacions cordials, i bones festes !!

   Aromes de can Rossellò
   Lleida

 2. Bona tarda,
  Som una família que està interessada en visitar els camps d’espigol. Em podrieu explicar una mica les activitats que teniu i com funciona??
  Moltes gràcies
  Conxi

  1. Bon dia Conxi , si esteu interesats en venir durant la floració, estarem encantats de saludar-vos , a les xarxes , anirem indicant les activitats, tallers, i visites guiades per la propera floració al 2022 ,sera a partir del mes de maig,juny i primers de juliol, depent de la floració.
   A les hores, podeu fer la reserva indicant quin dia i horari que estigui disponible,us aniria be, segons les normes del covid i altres normes.
   Entreu a la web i al blog, podreu veure les activitats del 2021 .

   Esperem poder saludar i atendre la vostra visita.

   Salutacions cordials,

   Aromes de can Rosselló
   Lleida

   disculpeu el retard en contestar, estem modificant i actualitzant la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *