Els senglars impedeixen la 6a Edició de la Floració de la lavanda a Aromes de Can Rosselló

  • Amb motiu de la proliferació de senglars, Aromes de Can Rosselló tanca les portes a la ciutadania.

 

  • No ens queda altra solució que arrencar tota la plantació.

 

  • Continuarem servint els nostres productes a tots els nostres clients.

3 de març de 2023.- Mònica Rosselló, gerent d’Aromes de Can Rosselló, lamenta que, degut a la proliferació de senglars a l’Horta, aquest any hagi d’anul·lar totes les activitats de la 6a Edició de la Floració de Lavanda, quan ja s’estava treballant en la preparació del nou programa previst per aquest mes de juny. La família Rosselló, doncs, es veu obligada a tancar les portes a la ciutadania. Al llarg d’aquestes 5 edicions s’han fet gairebé una trentena de diferents activitats i més de 4000 persones d’arreu de Catalunya i d’Aragó, han visitat la plantació.

 

Confirma que els senglars han fet tants estralls a la plantació, i declaren “no tenim altra solució que arrencar-la tota”, han malmès tant la pròpia planta, com gran part de la instal·lació de regadiu amb la que es nodrien les més de 22.000 lavandes, sense deixar de banda el propi terreny. S’ha començat ja amb nous preparatius i estudis per valorar noves opcions i tornar a tenir ben aviat continuïtat amb el projecte que amb tanta il·lusió ha fet créixer el Sergi, la Núria, el Francesc i la pròpia Mònica.

 

La producció de la darrera collita va donar el seu fruit, i gràcies a això, el servei i venda de productes pot continuar oferint-se.

 

 

Aromes de Can Rosselló, destaca per la seva innovació, no tan sols en la seva idea de negoci, sinó a més, per llençar al mercat productes gastronòmics disruptors.

 

AROMES DE CAN ROSSELLÓ és una empresa familiar, ubicada a l’Horta de Lleida, dedicada al conreu de lavanda o espígol. Pionera en el cultiu de lavanda en el territori.

 

Produeix flor seca i oli essencial ecològic de lavanda, certificat amb el CCPAE, mitjançant la tècnica del corrent de vapor d’aigua. Per a la venda a l’engròs i al detall i, per l’elaboració de productes cosmètics, aromàtics i de decoració. També produeix aroma de lavanda per usos gastronòmics. Tot des d’un vessant artesanal.

 

Compromesa amb la promoció de la ciutat, principalment l’Horta, rep visitants d’arreu de Catalunya, Andorra, sud de França i d’altres països.

Més informació:

Mònica Rosselló 653 292 553

aromesrossello@gmail.com

www.aromescanrossello.com