Conferència “El cultiu de la lavanda” a Fira Sant Miquel 2019


El mes de setembre, és un mes festiu a Lleida, celebrem les Festes de la Tardor, i coincidint amb dates (del 26 al 29 de setembre), té lloc una de les fires més emblemàtiques de la ciutat, reconeguda com una de les referents en l’àmbit europeu pel que fa al sector agroalimentari, la Fira Sant Miquel.

Una fira professional i alhora familiar que enorgulleix a tots i totes les lleidatanes.

És per aquest motiu que ens fa molt contents formar part del programa de conferències professionals, amb la presentació que porta per títol “El cultiu de la lavanda”. (si cliqueu l’enllaç se us obrirà el programa de totes les conferències, si entreu a la pestanya de dissabte, a les 18 hores, trobareu la nostra).

L’objectiu de la mateixa és fomentar el cultiu de lavanda entre els productors de l’Horta de Lleida com a conreu alternatiu a les seves terres. Un conreu que no requereix moltes atencions, si tot va bé, arrela fàcilment en les nostres terres, i facilita un rendiment econòmic amb un marge de benefici notable.

Mònica Rosselló, responsable del projecte familiar, junt amb Marco Yagüe, consultor estratègic empresarial, presentaran els ets i uts d’aquesta iniciativa i respondran les vostres preguntes i inquietuds.

També intervindran i defensaran el projecte, Pere Roqué, president d’Asaja Lleida; Paco Cerdà, tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida; Juan Jose de Lope Nuevo, gerent d’Alcarria Flora SA i Josep Martínez Banda, responsable d’Agrobank.

A tots ells els agraïm per endavant tot el seu suport i acompanyament.

A tots i totes les interessades us convidem a venir el dissabte 28 de setembre, de 18 a 20 hores, a la Sala 4 Sud, ubicada al pavelló 4 de Fira de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *