Aromes de Can Rosselló solidària amb Fundació Jericó a través d’Ap! Lleida

El passat 3 de juliol, Ap! Lleida, Associació Professional d’Empresàries de la qual en som socis, celebrava la seva festa solidària anual.

Aquest any, a favor de la Fundació Jericó, entitat sense ànim de lucre que vetlla per les persones desprotegides de la ciutat de Lleida. Els hi ofereix allotjament, menjador social, educació i eines per a la cerca de treball.

En aquest últim projecte, és on van destinats els més de 700 € que, de moment, es van recaptar durant el sopar més estiuenc de l’Associació. Amb aquests es comprarà equipament informàtic per tal que puguin crear o actualitzar el seu currículum i puguin inscriure’s en borses de treball, o bé puguin fer tràmits amb l’administració, així com d’altres educatius i/o formatius.

Gràcies a l’aportació d’una part de l’import del sopar, a les empreses que han aportat Fila 0, i a les que, com nosaltres, hem aportat regals per sortejar, s’ha aconseguit un import que pot anar incrementant-se fins a la celebració dels Premis Ap! d’enguany, els mateixos on l’any passat vàrem ser premiats en la categoria d’Empresària Agroalimentària, i que tenen lloc a final d’any. Així doncs, fem una crida a la solidaritat i participeu tot entrant a la web www.aplleida.cat

Des d’Aromes de Can Rosselló ens sentim orgullosos d’aportar el nostre granet de sorra en projectes solidaris i de responsabilitat social corporativa, responent a la nostra manera de ser i valors que ens acompanyen.

Desitgem que, les persones guanyadores dels dos lots d’Aromes de Can Rosselló, gaudiu dels aromes de lavanda que us hem preparat amb tota l’estima.

Laura Sánchez, col·laboradora d’Aromes de Can Rosselló i expresidenta d’Ap! Lleida, lliura un dels lots d’Aromes de Can Rosselló.

Tagged

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *