Mònica Rosselló, contertuliana a les XIX Jornades d’Emprenedoria i Innovació de la Universitat de Lleida

XIX Jornades d'Emprenedoria i Innovació

Dins el programa de les XIX Jornades d’Emprenedoria i Innovació, organitzat per la Universitat de Lleida, es va destinar una jornada a Dona i Emprenedoria, en la qual es van presentar projectes innovadors liderats per dones de Lleida.

Mònica Rosselló, com a responsable de casa nostra, Aromes de Can Rosselló, va explicar el procés de creació de l’empresa fins a liderar-la ella; entrebancs i obstacles que s’ha anat trobant al llarg del camí, presentats com una experiència assolida que l’ha enriquint.

El sector agroalimentari sovint està masculinitzat, les dones que estem en aquest camp hem de donar-nos a conèixer, perquè tenim projectes de gran envergadura que paga la pena impulsar-los i consolidar-los. Per aquest motiu, donem les gràcies a la Universitat de Lleida, per donar-nos l’oportunitat de participar en actes com aquest.

Aquest acte és una iniciativa de la Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària. S’organitzen anualment, i com a oferta de Matèria Estratègica Transversal, jornades i conferències per fomentar l’emprenedoria universitària entre l’estudiantat.


Tagged , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *